Ziarul care ține cu românul

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere

 

  • Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 31 mai 2020, în jurul orei 07.30, cadrele de poliție au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 30 ani din jud. Galați, care conducea un autovehicul pe str. Gării din localitatea Hărman, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,15 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 31 mai 2020, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 46 ani, care conducea un autovehicul pe DC76, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,98 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 31 mai 2020, în jurul orei 17.00, polițiștii au depistat pe DN1, pe raza localității Voila, jud. Brașov, un bărbat, în vârstă de 50 ani, care conducea un autoturism fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,78 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Ordin de protecție provizoriu emis de către polițiștii brașoveni

  • Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 31 mai 2020, polițiștii au fost sesizați telefonic de către o femeie din mun. Săcele, jud. Brașov, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, concubinul său ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, bărbatul, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa în data de 28 mai 2020.

            În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

            În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *