Ziarul care ține cu românul

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere

 

  • Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 24 iunie 2020, în jurul orei 22.55, polițiștii au oprit în trafic o tânără, în vârstă de 22 ani, care conducea un autovehicul în parcarea unei societăți comerciale, fără a respecta semnificația indicatorului “accesul interzis”.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 24 iunie 2020, în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 55 ani, care conducea un autovehicul pe DN13, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,81 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de către polițiștii brașoveni

 

  • La data de 24 iunie 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș- Biroul de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Făgăraș, jud. Brașov, cinci persoane pe numele cărora Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, după cum urmează:
  • un bărbat, în vârstă de 41 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.
  • un bărbat, în vârstă de 32 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, complicitate la trafic internațional de droguri de risc.
  • un bărbat, în vârstă de 33 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 8 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.
  • un bărbat, în vârstă de 38 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și trafic de persoane.
  • un bărbat, în vârstă de 36 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Bărbații, care nu erau urmăriți național, au fost depuși în Penitenciarul Codlea.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *