Ziarul care ține cu românul

Acuzații calomnioase aduse polițiștilor sibieni

,,La data de 14.09.2019, la ora 15:51, prin apel 112, o femeie domiciliată pe str. Mirăslău a sesizat că observă din apartament o persoană de sex masculin care provoacă un scandal într-un magazin situat pe str. Dorului.
Apelul a fost preluat spre competentă soluționare de către un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al Secției nr.1 Poliție Urbană Sibiu, care a ajuns la fața locului în 3 minute.

Pe numărul de telefon înregistrat în urma apelului 112, polițiștii care au răspuns la sesizare, au sunat înapoi. Apelanta a cerut sa nu fie deranjata, menționând ca nu a apelat ea 112. Totodată, polițiștii au încercat să contacteze și personal apelanta, prezentând-se la ușa imobilului, însă nu a răspuns nimeni. În paralel, politistii au verificat aspectele sesizate cu personalul aflat în magazinul indicat de apelantă, cu persoanele aflate în acel moment în stradă, precum și cu vecinii de apartament ai femeii. Aspectele sesizate nu au putut fi confirmate de nicio persoană. Având în vedere aceste aspecte, apelanta a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 de lei pentru apelare falsă conform art. 2 pct. 11 din Legea 61/1991. Sancțiunea s-a aplicat în lipsă, procesul verbal de constatare a contravenției fiind comunicat prin Poșta Română, conform prevederilor legale în vigoare”. A declarat reprezentantul legal al IPJ Sibiu.

Acuzații calomnioase?

Potrivit surselor ocazionale, fotografiile și știrea postată de un cotidian local sibian, ( abuz incredibil al politiei sibiu ) face referire la un alt incident care a fost în aceiași zi de 14 septembrie 2019 dar la orele 12-13.

La acel incident L.P. si-a bătut concubina M.F. iar cel de-al 2-lea tânăr care a asistat a încercat să-l oprească pe L.P. să o mai lovească.

Fata a plecat imediat la Saroșu pe Târnave unde domicilează.

Femeia care a sunat nejustificat la 112

Femeia care a sunat la 112 a reclamat scandal la magazinul de pe str. Dorului nicidecum o altercatie. Ea a refuzat sa dea indicii privind aspectele sesizate și s-a luat măsura sancționării conf.legii 61/1991rep cu suma de 500 lei.

Potrivit surselor s-au depus înregistrările audio în instanță așa dovedindu-se acuzațiile calomnioase față de polițiștii sibieni.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Foto arhiva:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *