Ziarul care ține cu românul

Aerodromul Măgura oferă ocazia unui moment de relaxare

În dimineața zilei de 23 iunie ora 10, participanții la eveniment vor avea ocazia să vadă survolarea a 3 avioane de tip Mig 21 Langcer.
A mai rămas o singură zi, vino și relaxează-te la Aerodromul Măgura din Cisnădie, împreună cu pasionații zburători din țară și regiune ce se întrunesc aici special pentru voi. Ne propunem să oferim atât copiilor cât și părinților ocazia de a lua un prim contact cu ceea ce ar putea deveni o profesie deosebită: pilot, parașutist, insoțitor de bord, controlor de trafic, inginer de aviație. Sau, pur și simplu, un pasionat al aviației sportive sau pentru petrecerea timpului liber, un alt mod de viață și dezvoltare personală.

Să bucurăm copiii

În ultima zi a evenimentului, copiii se pot bucura de șansa explorării unui avion, elicopter, motodeltaplan, parașută sau parapantă, iar pentru copilul din tine am pregătit activități diverse de zbor. În ambele zile vor fi disponibile:
1. expoziție statică de diverse tipuri de aeronave alături de care veți găsi piloți gata să vă ofere explicații (toate vârstele);
2. zboruri cu avioane, cu parapanta si paramotorul, cu gyrocopterul si salturi cu parașuta.În spațiul special rezervat lângă pista de decolare/aterizare vă puteți întinde patura, veți putea consuma din bunătățile comercianților atent selectați de noi și puteți participa la diversele activități pregătite pentru voi și cei mici, despre care vom reveni cu mai multe detalii pe parcurs.

Intrarea este liberă

Intrarea este liberă însă participarea la anumite activități organizate în locație, inclusiv aeronautice, se va face contra cost. Pentru copii, anumite activități vor avea prețuri speciale.
Tichetele pentru zbor pot fi achizitionate aici: http://bit.ly/2LLIjWe.Vino pe aerodrom și vom găsi soluția convenabilă pentru tine! Puteți alege una dintre activități sau mai multe. Sigur, nu te vei plictisi. Fă 22 și 23 iunie să fie diferit!

ATENȚIE! Toate activitățile de zbor sunt dependente de condițiile meteo! În cazul unor zboruri neefectuate, acestea vor putea fi reprogramate sau vi se vor returna sumele încasate.

Pentru detalii și informații nu ezitați să ne contactați:
– activități de zbor și rezervări – 0726710780 (Andreea);
– condiții tehnice de aerodrom și zbor – 0723554792 (Dan);
– înscriere comercianți – 0756607008 (Cristi).

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *