Ziarul care ține cu românul

Amenzi în valoare de 20.000 de lei aplicate de către jandarmi în weekend

Amenzi în valoare de 20.000 de lei aplicate de către jandarmi în weekend

 

În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni au desfășurat pe raza județului Argeș mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, fie independent, fie împreună cu Poliția, în urma cărora s-au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.000 de lei și s-au ridicat în vederea confiscării 2 metri cubi material lemnos.

În cele trei zile libere jandarmii au fost prezenți în permanență în mijlocul cetățenilor, având ca principal scop siguranța acestora. Astfel, 3 persoane au fost sancționate cu câte 200 lei pentru fumatul în apropierea locurilor de joacă pentru copii, 15 persoane pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public, iar 4 persoane au fost sancționate cu câte 500 de lei pentru pătrunderea ilegală în sediul unei societăți comerciale și în incinta Târgului Săptămânal din com. Bradu.

În municipiul Câmpulung, 5 bărbați au fost sancționati fiecare cu câte 1000 de lei pentru sustragere de material lemnos fără documente legale, faptă prevăzută de art. 19, alin. 1,  din legea nr. 171/2010, iar cantitatea de 2 metri cubi lemn de foc a fost ridicată în vederea confiscării.

Restul sancțiunilor aplicate au fost fie pentru provocare și participare la scandal, fie pentru adresare de injurii și expresii jignitoare în spațiul public, astfel că toate persoanele care au fost surprinse în astfel de situații au fost sancționate.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *