Ziarul care ține cu românul

Amenzi de peste 100.000lei acordate de polițiștii sibieni în acest weekend prelungit

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat ample acțiuni în vederea prevenirii accidentelor rutiere. Astfel, au constatat 12 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 15 permise de conducere și au aplicat 502 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 100.000 de lei.

Din cele 15 permise de conducere reținute, 4 au fost pentru traversarea pe culoarea roșie a semaforului electric și 3 pentru consumul de băuturi alcoolice. Cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru depășirea vitezei (22 de permise de conducere), pentru lipsa centurii de siguranță (13 permise de conducere);r 6 pietoni au fost sancționați pentru traversare neregulamentară.

 

Exemple semnificative:

La data de 30.11.2020, în jurul orei 1520, în localitatea Avrig, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autovehicul care se deplasa în zig-zag. La volanul mașinii a fost identificat un localnic, în vârstă de 36 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *