Ziarul care ține cu românul

Amenzi usturătoare pentru șoferii din Sibiu în acest weekend

În perioada 27 – 29 septembrie a.c., polițiștii sibieni au constatat 11 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 49 de permise de conducere, au retras 13 certificate de înmatriculare și au aplicat 615 amenzi în valoare de 141.000 de lei.

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 21,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Poiana de către un sibian în vârstă de 34 de ani.

În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 02,30, pe raza localității Laslea, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

La aceeași dată, în jurul orei 05,00, pe raza localității Șeica Mare, polițiștii au depistat un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, sibian, în timp ce conducea un turism deși nu deține permis de conducere.

Pe numele celor aflați la volan s-au întocmit dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Tot în data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 18,00, pe raza localității Jina, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un localnic în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism pe strada Principală din localitate.

Dat fiind rezultatul testării, 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În seara zilei de 28 septembrie a.c., în jurul orei 20,30, pe DJ 107B, în afara localității Mândra, un sibian în vârstă de 51 de ani a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 00,30, pe strada Unirii din orașul Cisnădie, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 37 de ani.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele bărbatului întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *