Ziarul care ține cu românul

Apel alarmant la 112 din partea unui necunoscut rătăcit

Apel alarmant la 112 din partea unui necunoscut

 

La data de 16 iunie, orele 21.30, o persoană a sunat la apelul unic de urgenţă 112 să ceară ajutor, deoarce s-a rătăcit, conexiunea întrerupându-se brusc, fără a mai putea fi contactată.

Perimetrul de localizare al persoanei, a fost stabilit în aria zonei de NV judeţului Vâlcea.

În cautarea acesteia, au fost mobilizate forţe din cadrul Jandarmeriei Vâlcea, I.S.U. Vâlcea si Salvamont. Activităţile de căutare s-au desfăşurat pe parcursul a 7 ore şi întrerupte la ora 03.00 dimineaţa din cauza fenomenenlor meteorologice nevaforabile şi a vizibilităţii extrem de reduse, urmând a fi reluate în ziua următoare.

Jandarmii montani, poliţiştii, pompierii şi salvamontiştii au cercetat toate hotelurile şi pensiunile deschise în această perioadă în staţiunea Băile Olăneşti, mânăstirile şi schiturile aflate pe traseele montane din zonă, din nefericire fără succes.

Menţionăm că în tot acest timp nimeni nu s-a sesizat cu privire la dispariţia bărbatului, iar autorităţile locale încă mai cercetează zonele.

Pe această cale dorim să tragem un semnal de alarmă, având în vedere numărul mare de turişti care tot mai des se abat de la traseele turistice marcate şi se rătăcesc.

Atunci când doriţi să vă aventuraţi pe munte , interesaţi-vă foarte bine asupra alunecărilor de teren şi traseului pe care doriţi să îl parcurgeţi. Nu plecaţi la drum în condiţii atmosferice nefavorabile, fără echipament adecvat şi cel mai important – nu plecaţi singur la drum!

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *