Ziarul care ține cu românul

Apelarea la 112 pune în mișcare o grămadă de angajați, deci nu abuzați fără rost

În această seară, în jurul orei 18,30, la nivelul Poliției Orașului Săliște, prin apel 112, un bărbat a reclamat faptul că a fost lovit de către un cunoscut, în timp ce se aflau într-un local din orașul Săliște.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au constatat că, în jurul orei 18,00, între cei doi bărbați, unul în vârstă de 36 de ani, reclamantul, și celălalt în vârstă de 38 de ani, ambii din Săliște, s-a iscat un conflict spontan pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, conflict în urma căruia, bărbatul în vârstă de 38 de ani l-ar fi lovit pe celălalt.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

În timp ce se afla în incinta spitalului, prin apel 112, bărbatul a sesizat din nou polițiștii, de această dată reclamând faptul că este urmărit de persoane necunoscute. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă, bărbatul fiind avertizat verbal de către polițiști cu privire la apelarea falsă la numărul de urgență 112.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *