Ziarul care ține cu românul

Aproape 700 de persoane găsite de poliţiştii români şi partenerii din statele Schengen

APROAPE 700 DE PERSOANE GĂSITE DE POLIŢIŞTII ROMÂNI ŞI PARTENERII DIN STATELE SCHENGEN, ÎN 7 ZILE

 

Poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 690 de persoane, 68 de autovehicule, 24 de documente și o plăcuță de înmatriculare ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

 

În perioada 21 – 27 februarie a.c., au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 459 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 10 mandate europene de arestare, au depistat 60 de persoane semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 227 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 6 persoane semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

Tot pe teritoriul României, au fost ridicate 10 documente, au fost găsite 67 de autovehicule și o plăcuță de înmatriculare ce erau căutate de partenerii din Spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 231 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dintre acestea, 27 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 8 erau semnalate ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, alte 22 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 6 erau semnalate dispărute de autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au identificat pe teritoriul lor 10 autovehicule și un document căutate de autorităţile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *