Ziarul care ține cu românul

Assault Protect din Sibiu prezentă la “CUPA BODYGUARD 2019”

Una dintre cele mai renumite firme de pază si protectie din Sibiu va participa la cea mai importantă competiție de Gărzi de Corp din Romania. Firma va fi reprezentată de o echipă formată din 4 tineri special antrenați.

Garda de Corp în Romania, în sectorul privat, încă este un domeniu care se află la început de drum. Serviciile unei astfel de firme sunt din ce în ce mai folosite de către români, asta datorându-se modului de operare eficient de care dau dovadă angajații serviciilor de pază.

Pentru a deveni un bun profesionist trebuie sa te antrenezi și sa te specializezi in acest domeniu alături de specialiști avizați. Este necesară o pregătire fizică și psihică, pe care nu oricine este capabil să o îndeplinească. Meseria de bodyguard nu înseamnă să fii doar un pachet de mușchi care să acționeze atunci când e nevoie, ci înseamnă să îți folosești inteligența și abilitățile fizice pentru a depăși situațiile limită impuse.

Cei de la Assault Protect încearcă constant să se pregătească pentru a deveni specialiști în domeniul securității private. Aceștia au dat dovadă de profesionalism la fiecare intervenție la care au participat. (https://ziuaonline.com/info/femeie-batuta-cu-bestialitate-in-fata-unui-club-din-sibiu)

Suntem siguri că cei de la Assault Protect ne vor face mândri la Competiția de Gărzi de Corp din România și se vor întoarce acasă cu rezultate demne de laudă.

 

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Assault-Protect-222872458182267/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

Publicția Ziua Online urează succes participanților, iar marele trofeu să ajungă la Sibiu!

,,CUPA BODYGUARD 2019”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *