Ziarul care ține cu românul

ASSAULT PROTECT – mândria Municipiului Sibiu

Cupa Bodyguard Ediția a I-a Organizator principal- Asociația Română pentru Protecție Privată Președinte domnul Dan Gheorghiu, Cupa vine la Sibiu. Azi într-un cadru oficial la Casa de Cultura din Mangalia. A fost decernarea premiilor pentru Cupa Bodyguard Assault Protect clasată pe locul I. Adrian Mihai mulțumește colegilor săi de la Assault care și-au dat silința pe parcursul a două zile să execute cu profesionalism toate probele din concurs care au adus cele mai multe puncte clasându-ne pe un binemeritat loc I.

Acest rezultat nu ne face să ne culcăm pe o ureche și vom continua pregătirea și perfecționarea constant pentru a da dovadă de profesionalism în această meserie și pentru a oferi servicii de calitate la standard european. Mai doresc să mulțumesc tuturor celor care au organizat această competiție în mod special Domnului Dan Gheorghiu Președinte ARPP, Președintelui Academiei Naționale Bodyguard Mihai Constantinerscu și Chief Instructor Nicolae Dogari, oameni care care s-au dedicat pentru a promova, antrena și perfecționa meseria de Gardă de Corp în România.

Duminică 30 iunie 2019, a avut loc concursul de tragere în Poligonul de la Zip Escort Constanța. ASSAULT PROTECT a ocupat locul 2 pe echipe prin clasamentul la general din 30 de trăgători.

1.Mircea Huzu locul 2
2. Lascu Grigore locul 3
4. Mihai Adrian locul 4

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *