Ziarul care ține cu românul

Astăzi ora 12.00 se vor suspenda zborurile pe ruta Italia – România și retur

”Se aprobă suspendarea zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni către Italia și dinspre Italia, începând cu 9 martie, ora 12.00, ora României, până în 23 martie 2020, ora 12.00, ora României”, a transmis ministrul de interne Marcel Vela.

Miniștrii de Interne, Sănătate și Transporturi fac declarații de presă pe tema coronavirusului, la sediul MAI.

Al 15-lea caz de infecţie cu coronavirus în România este o femeie de 70 de ani, din Mureş. Ea se afla deja în izolare la domiciliu din data de 6 martie, întrucât a revenit în țară din Italia (Ancona/ Bologna). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce femeia a avut dificultăți de respirație, tuse și febră. Femeia va fi transportată cu izoleta pentru internare la Spitalul de boli infecțioase din Cluj.

Autorităţile au mai anunţat că se interzice organizarea evenimentelor la care urmează să participe un număr de peste 1.000 de persoane, iar meciurile de fotbal se vor organiza fără spectatori. De asemenea, se instituie restricţii în spitale, în privinţa aparţinătorilor, dar şi a studenţilor de la medicină şi farmacie care se află în practică. Cursurile în toate instituţiile de învăţământ unde au existat persoane depistate cu coronavirus se vor suspenda până pe 31 martie.

Revenim cu detalii:

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *