Ziarul care ține cu românul

Aţi văzut acestă Persoană? Dacă da, sunați la numărul unic de urgență 112

Un bărbat în vârstă de 39 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj,  a dispărut de la domiciliu, la data de 28 mai a.c. în jurul orei 07.20 și este de negăsit.

 

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 28 mai a.c., în jurul orei 07.20, bărbatul MARINA LIVIU-OVIDIU, în vârstă de 39 ani și 8 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a dispărut de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE -înălțime aproximativ 170 cm,circa 75 kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, semne particulare pe obrazul drept lângă ureche are două semne. Pe umărul drept are tatuaj cu mesajul”CARPE DIEM”.

La data dispariției acesta purta o bluză cu mâneci lungi de culoare gri, având dungi albe și portocalii, o geacă bleumarin închis cu inscripția „Lee Cooper”, un pantalon negru, pe ambele picioare având o dungă albă. Acesta era încălțat cu o pereche de pantofi marca „Lacoste”.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit

numărul unic de urgenţă 112!

 

Purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *