Ziarul care ține cu românul

Au uitat de măsurile de izolare și au ieșit în stradă pentru a face scandal în Tălmaciu

Au încălcat măsura izolării pentru a  face scandal în stradă

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 18,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale pe raza localității Tălmăcel.

La locul incidentului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, între 5 localnici a izbucnit un scandal, unul dintre bărbați fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale după ce și-a provocat mai multe leziuni cu o sticlă spartă.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că trei dintre bărbații care au participat la scandal și o femeie care a asistat la conflict, în stradă, au încălcat măsura izolării la domiciliu impuse după revenirea din străinătate. Cei patru au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 14.000 de lei și au fost introduși în carantină instituționalizată într-un centru de carantină din județ.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *