Ziarul care ține cu românul

Autoturism de lux căutat de autorităţile din Norvegia, descoperit de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Borș

Autoturism de lux căutat de autorităţile din Norvegia, descoperit de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Borș

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca BMW, model 530E, în valoare de 70.000 Euro, căutat de autorităţile din Norvegia.

În data de 11.03.2020, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român M.M., în vârstă de 46 de ani, conducând autoturismul marca BMW model 530E,  înmatriculat în Norvegia, an de fabricaţie 2019.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia în aceeaşi zi.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că are calitatea de șofer, fiind prieten al proprietarului mijlocului de transport și nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina este căutată de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 70.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Oradea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *