Ziarul care ține cu românul

Autoturism furat din Italia, depistat de polițiștii din Alba

Poliţiştii din Alba au depistat un autoturism căutat de autorităţile italiene, în valoare de aproximativ 7.000 de euro. Un cetățean din județul Bihor l-a înmatriculat provizoriu, în România, cu ajutorul unui bărbat din Sebeș. Acesta din urmă este bănuit de tăinuire.   

La data de 15 iunie 2019, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza municipiului Sebeș, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2008, dat în urmărire de autorităţile italiene.

Se pare că autoturismul a fost deturnat, din Italia, la data de 15.03.2019, de către un bărbat de 25 de ani, din Aleșd, județul Bihor, care, ulterior, l-ar fi înmatriculat provizoriu, în circulație, în România, în mod fraudulos, pe numele unui bărbat de 60 de ani, din Sebeș.

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile italiene, iar față de bărbatul din Sebeș, pe numele căruia a fost înmatriculat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Pentru găsirea autoturismului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională –  Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *