Ziarul care ține cu românul

Autovehicul căutat pentru confiscare de autoritățile din Italia, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Autovehicul căutat pentru confiscare de autoritățile din Italia, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat la controlul de frontieră un autovehicul în valoare de 90.000 lei, căutat de autoritățile din Italia.

În data de 29.12.2020, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean turc, în vârstă de 40 ani, la volanul unui autovehicul marca Opel.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autovehiculul se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Italia.

Bărbatul aflat la volanul mijlocului de transport a declarat că autovehiculul a fost cumpărat din Italia de către soția sa, cunoștea că există un litigiu cu privire la mijlocul de transport dar l-a folosit considerând că nu va fi depistat de către organele de control.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1, Cod Penal, iar maşina în valoare de aproximativ 90.000 lei a fost indisponibilizată la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *