Ziarul care ține cu românul

Autovehicul de lux căutat pentru confiscare de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Autovehicul de lux căutat pentru confiscare de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat la controlul de frontieră un autovehicul în valoare de 250.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 21.12.2020, în jurul orei 10.35, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean român, în vârstă de 41 ani, la volanul unei autoutilitare tip platformă, pe care transporta un autovehicul Mercedes Benz, an de fabricaţie 2015.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autovehiculul aflat pe platformă se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Marea Britanie.

Bărbatul aflat la volanul mijlocului de transport a declarat faptul că el este angajat în calitate de șofer la o firmă de transport și nu avea cunoștință de faptul că autovehiculul de lux este căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1, Cod Penal, iar maşina în valoare de aproximativ 250.000 lei a fost indisponibilizată la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *