Ziarul care ține cu românul

Bărbat rătăcit, identificat

BĂRBAT RĂTĂCIT, IDENTIFICAT

 

După aproximativ 5 ore de la apelul 112 prin care s-a anunţat rătăcirea unui bărbat de 62 din localitatea Târnăveni, acesta a fost identificat de echipele de căutare constituite în zona localităţii Adămuş.

La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Târnăveni, a fost sesizat de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că în urmă cu aproximativ 2 ore , un bărbat, de 62 de ani, s-a rătăcit în pădurea Corneşti din apropierea localității Adămuș.

Din verificările efectuate de poliţişti, bărbatul ar fi plecat de la domiciliu în jurul orei 16,00 împreună cu alţi doi bărbaţi, in pădurea Corneşti din apropierea localității Adămuș şi la scurt timp s-ar fi îndepărtat de ceilalţi, rătăcindu-se.

Imediat au fost constituite echipe de căutare formate din poliţişti şi o echipă canină, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” Mureş, Salvamont Mureş şi o echipă canină, echipa Clubului Off-Road Sighişoara, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Adămuş, precum şi mai mulţi voluntari şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

La aproximativ 5 ore de la demararea căutărilor bărbatul a fost găsit de către echipa Clubului Off-Road Sighişoara, nevătămat, fără să fi fost victima unei infracţiuni, pe DJ 107, îndreptându-se spre localitatea Adămuș.

Mulţumim echipei Clubului Off-Road Sighişoara, precum şi celorlalţi voluntari, pentru implicarea şi sprijinul acordat  în activitatea de căutare a bărbatului.

Recomandăm cetăţenilor, ca în cazul în care se confruntă cu dispariţii sau plecări voluntare ale membrilor familiei, să anunţe în cel mai scurt timp Poliţia atât pentru a reduce din timpul de intervenţie cât şi pentru a preveni eventuala victimizare a acestora.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *