Ziarul care ține cu românul

Bărbat arestat în Alba pentru introducerea în țară de droguri și trafic de droguri de mare risc.

La data de 03.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare  risc și trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a introdus în țară, de pe teritoriul Germaniei, comprimate de MDMA pe care apoi le-a comercializat către consumatori de pe raza orașului Ocna Mureș la prețul de 50 lei/comprimat.
La data de 02.11.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze 348 de comprimate MDMA, în schimbul sumei de 17.500 de lei.
La data de 03.11.2020, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *