Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor clujeni – bărbat arestat pentru furt

REȚINUT PENTRU FURT

 

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. Polițiștii au intervenit după ce bărbatul a fost reținut de agenții de pază ai unei societăți comerciale de pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca, de unde acesta ar fi sustras suma de 300 de lei din recepție societății.

La expirarea perioadei de reținere, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI PUS ÎN APLICARE

 

La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au identificat şi reţinut un bărbat de 28 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda au emis o sentinţă privativă de libertate. Bărbatul a fost condamnat pentru comitererea infracţiunii de conducerea  unui vehicul fără permis de conducere, la o pedeapsă de 10 luni de închisoare.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

ACTIVITĂȚILE DE INFORMARE ȘI PREVENIRE

 

La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj au fost alături de elevii de la Școala Gimnazială Ioan Bob din Cluj-Napoca, județul Cluj. Elevii au primit informații despre ce înseamnă siguranța în spațiul on-line, despre ce este bullying-ul și cum poate fi acesta recunoscut și combătut sau despre cum pot fi în siguranță în drumul spre școală sau spre casă.

INFRACŢIUNI RUTIERE

 

CERCETAT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI

 

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 43 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul 1 Decembrie 1989, din muniucipiul Cluj-Napoca, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

CERCETAT PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

 

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 12.40, polițiștii Postului de Poliție Cășeiu în colaborare cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cîțcău au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Dej, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1C, pe raza localității Cășeiu, județul Cluj, deși nu deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *