Ziarul care ține cu românul

Bărbat cercetat pentru trafic ilicit cu substanțe psihoactive

CERCETAT PENTRU TRAFIC ILICIT CU SUBSTANȚE PSIHOACTIVE

 

          Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea – B.C.C.O. Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T., au efectuat o percheziție domiciliară la o persoană bănuită de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

La data de 1 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat  o percheziție domiciliară, în municipiul Tulcea, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări fragmente vegetale de culoare verde-brun, un telefon mobil, o armă neletală și muniție aferentă.

În aceeași zi, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de 2 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea  – Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *