Ziarul care ține cu românul

Bărbat de 49 de ani, din Botoșani, cercetat pentru comiterea unui furt de telefon mobil, în valoare de aprox. 1500 de lei.

  Bărbat de 49 de ani, din Botoșani, cercetat pentru comiterea unui furt de telefon mobil, în valoare de aprox. 1500 de lei.

 

La data de 30.06.2020, în jurul orei 22:29, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată telefonic despre comiterea unui furt de telefon mobil.

Din cercetări a reieșit faptul că în aceeași zi, unei femei, de 38 de ani, i s-ar fi sustras telefonul mobil din incinta unui local public, situat pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Târgu Mureș, de către un bărbat, care ar fi intrat în local și ar fi dorit să i se schimbe o sumă de bani.

În urma activităților desfășurate în cauză, la scurt timp, în zona Piața Gării, persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 49 de ani, din Botoșani, care a restituit persoanei vătămate bunul presupus a fi fost sustras.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent,  de către polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *