Ziarul care ține cu românul

Bărbat descoperit la P.T.F Borș cu droguri de mare risc asupra sa

Bărbat descoperit la P.T.F Borș cu droguri de mare risc asupra sa

Poliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Borș – I.T.P.F. Oradea au descoperit cantitatea de aproximativ 90 de grame de substanţă pulbere, suspectă a fi amfetamină, ascunsă asupra unui cetăţean român și în interiorul autoturismului pe care îl conducea.

În data de 19.05.2020, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, cetățeanul român J.S., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș.

Acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări asupra persoanei și autoturismului, fiind astfel descoperite, în buzunarul stâng al bluzei bărbatului, sub scaunul pasagerului dreapta față și sub bancheta din spate, mai multe plicuri cu substanță pulbere de culoare albă, învelite în folie de aluminiu. Şoferul a declarat că este vorba de substanțe interzise, precizând că este consumator ocazional de droguri.

Drept urmare, persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de aproximativ 90 de grame substanță pulbere de culoare albă, susceptibilă a fi amfetamină – drog de mare risc, care a fost ridicată în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Având în vedere aspectele menționate, a fost informată structura competentă B.C.C.O. Oradea, care a dispus trimiterea unei echipe operative la Punctul de Trecere a Frontierei Borș în vederea preluării şi expertizării substanţei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de mare risc, fără drept şi cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept, iar dosarul a fost înaintat parchetului competent pentru soluționare – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea care a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *