Ziarul care ține cu românul

Bărbat din Galați cercetat pentru trafic și introducere de droguri în țară

 

CERCETAT PENTRU TRAFIC ȘI INTRODUCERE ÎN ȚARĂ DE DROGURI DE RISC

 

Ieri, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au surprins în flagrant delict un bărbat, din Galați, în timp ce ar fi  avut asupra sa aproape 1 kilogram de cannabis, care ar fi valorat 65.000 de lei

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc în formă continuată şi introducere în țară de droguri de risc.

Ieri, 25 iunie, un bărbat, de 26 de ani, a fost surprins în flagrant delict, în Galați, având asupra sa un colet ce ar fi conținut 4 pachete în care s-ar fi aflat 925 de grame de cannabis (marijuana). Pachetele cu droguri ar fi fost disimulate printre mai multe articole vestimentare.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi fost implicat în introducerea ilegală pe teritoriul țării a coletului cu droguri, din Spania, acestea urmând a fi vândute în județul Galați.

De asemenea, începând cu 28 februarie a.c. și până în prezent, persoana în cauză ar fi primit, deținut, transportat și ar fi vândut sau ar fi participat la vânzarea a încă 927 de grame de cannabis, sub formă de marijuana.

Bărbatul, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată şi introducere în țară de droguri de risc, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea operativă a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *