Ziarul care ține cu românul

Bărbat din Mureș arestat pentru furt și violență

BĂRBAT REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE

 

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu au identificat și reținut la data de 07 iulie a.c., un bărbat, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie . Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu a reieşit faptul că la data de 07 iulie a.c., o persoană de sex masculin ar fi pătruns într-o locuință din comuna Sânpetru de Câmpie, cu intenția de a sustrage alimente dintr-o ladă frigorifică, moment în care a fost surprins de proprietar, asupra căruia ar fi exercitat acte de violență, pentru a-și asigura scăparea.

La scurt timp, în urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 66 de ani, din comuna Sânpetru de Câmpie, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, la aceeași dată, faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *