Ziarul care ține cu românul

Bărbat reținut pentru fapte de proxenetism

 

Polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au reținut un bărbat, ce ar fi înlesnit practicarea prostituției, de către o femeie și un bărbat.

La data de 4 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară la o locuință din Zalău, unde au depistat 3 persoane, o femeie de 30 de ani, din județul Giurgiu, și doi bărbați de 30, respectiv 42 de ani, ambii din București.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2-4 iulie a.c., cele trei persoane ar fi închiriat un apartament în Zalău, iar ulterior, bărbatul, de 42 de ani, ar fi postat anunțuri pe internet, prin care ar fi fost racolați clienți pentru cei doi.

13 telefoane mobile, ce ar fi fost folosite în activitatea infracțională, pentru legatura telefonică cu clienții, au fost indisponibilizate în cadrul acțiunii.

În urma percheziției, au mai fost ridicați și 4.300 de lei și 150 de euro, ce ar fi provenit din practicarea prostituției.

Bărbatul, de 42 de ani, a fost reținut de polițiști, iar ulterior, a fost dispusă cercetatarea în stare de libertate a persoanei în cauză.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor, din Poliția Română.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *