Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Alba – bărbat reținut pentru violență în familie

Reţinut pentru violenţă în familie

 

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat care şi-a agresat concubina. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 30 septembrie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 33 de ani, din Zlatna, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie.

Se pare că, în seara zilei de 29 septembrie 2019, pe fondul unor neînțelegeri spontane avute cu concubina sa, ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau la domiciliul mamei acesteia din Alba Iulia.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 01 octombrie, bărbatul să fie prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Ordin de protecție provizoriu

 

La data de 30 septembrie 2019, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de jos au fost sesizați de către o femeie de 40 de ani, din localitatea Văleni, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul soț.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști a rezultat că, în seara zilei de 30 septembrie 2019, pe fondul unor discuții în contradictoriu, bărbatul și-ar fi îmbrâncit și amenințat fosta soție în timp ce aflau la domiciliul comun.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile, care îi interzice să se apropie de femeie.

Acțiune rutieră

 

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Blaj  au organizat o acțiune  având ca scop creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor.

Cu această ocazie polițiștii au constatat 2 infracțiuni în flagrant și au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare e 11.755 lei, din care 59 la OUG 195/2002 privind circulația pe rumurile publice, 8 la Legea 61/1991 privind liniștea și ordinea publică.

Au fost controlate 187 de autovehicule și reținute 2 permise de conducere.

Amplasarea radarelor în perioada 02 octombrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *