Ziarul care ține cu românul

Bărbat urmărit în Italia, arestat de poliția din Mureș

URMĂRIT DE ITALIA, DEPISTAT DE POLIŢIŞTII MUREȘENI

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au depistat un bărbat, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autoritățile din Italia, pentru savârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, tăinuire și furt calificat.

La data de 24 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale au identificat și reținut un bărbat, de 31 de ani, din județul Constanța, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, tăinuire și furt calificat.

 

Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare italiene din cursul lunii iulie a.c..

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș a luat măsura reținerii acestuia pentru 24 ore, urmând fi prezentat instanței de judecată pentru validarea mandatului european de arestare.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *