Ziarul care ține cu românul

Bătaie lăsată cu arestări la Mediaș

La data de 17 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut doi localnici, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violarea sediului profesional.

În fapt, în seara zilei de 15 iulie a.c., în incinta unei societăți comerciale din municipiul Mediaș, pe fondul consumului de alcool, între două grupuri de persoane a izbucnit un conflict spontan, în care au fost implicați cinci localnici. În urma agresiunilor fizice suferite, două persoane au fost transportate și internate în spital. De asemenea, în timpul conflictului au fost distruse mai multe bunuri din sediul societății.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, au fost identificați trei presupuși agresori, cu vârsta de 18, 19, respectiv 23 de ani, toți medieșeni.

Față de medieșenii în vârstă de 18 și 23 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a avut loc agresiunea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *