Ziarul care ține cu românul

Bătrânică ucisă de propriul fiu

Un bărbat de 44 de ani şi-a ucis fără milă mama care l-a crescut, apoi a sunat la 112 anunțând isprava. Oroare s-a petrecut în  Comuna Gâștești, Județul Iaşi.

Pe cine primești în casă?

Bărbatul de 44 de ani este acuzat că şi-a omorât cu cruzime mama în vârstă de 84 de ani, după ce s-au certat. Cu toate că exista un ordin de restricție, mama tot l-a primit în casă.

Se pare că cei doi s-au certat, moment în care bărbatul de 44 de ani a luat un lemn pregătit pentru pus pe foc şi a lovit-o fără milă pe cea care i-a dat viață.

După jumătate de oră, vâzând că femeia nu mai mișcă, individul a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut. O ambulanță a sosit la fața locului, însă medicii au mai putut decât să constate decesul.

Ordin de restricție expirat pe 26 ianuarie

Fratele bătrânei susţine că nepotul lui era cunoscut drept o fire violentă, iar scandalurile erau la ordinea zilei, mai ales că era și consumator de alcool.

Mai mult decât atât, femeia avusese și un ordin de protecție împotriva fiului ei, pe o perioadă de 3 luni, ordin care expirase pe 26 ianuarie.

Bătrânica, însă, şi-a iertat fiul și l-a primit înapoi în casă, fără să se gândească la urmări, că la doar câteva zile distanță propriul copil îi va lua viaţa.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *