Ziarul care ține cu românul

UPDATE / Bătut până la inconștiență într-un fast-food Non-Stop din Sibiu

Potrivit purtătoarei de cuvânt al IPJ Sibiu, polițiștii sibieni au demarat cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se stabilească situația de fapt și a fi identificate persoanele implicate în vederea aplicării măsurilor legale in consecință.

Reglare de conturi?

La data de 28 IUNIE 2019, în jurul orei 23.30, potrivit martorilor, pe Bd. V. Milea din Municipiul Sibiu, la un fast-food Non-Stop, o persoana de sex masculin care servea masa, a fost bătut de trei bărbați până la inconștiență. Ba mai mult unul dintre cei trei a coborât pentru a-și cumpăra o apă, întorcându-se la victimă lovind-o cu bestialitate.

Potrivit martorilor, persoana era plină de sânge și inconștientă.

La fața locului s-au prezentat un echipaj al Secției 1 de Poliție, un echipaj al IPJ și un echipaj al Poliției Locale. Până la sosirea acestora, bătăușii s-au făcut nevăzuți. O doamnă ne-a relatat că ar fi plecat cu un autoturism marca Audi A4 cu numere provizorii.

La fața locului s-a mai prezentat un echipaj al SAJ Sibiu care a oferit primul ajutor, victima fiind transportată de urgeță la UPU Sibiu.

Oare trebuie să ne fie frică când ieșim seara să servim masa în oraș? Doi tineri erau atât de speriați astfel refuzând să mai mănânce.

Oare noaptea iese ce este mai rău din om? Se pare că nu prea mai suntem în siguranță, tâlharii nu mai țin cont de nimic.

Faptul că te prelevezi de lege și închei un contract la întâmplare, mai ieftin, cu ideea ,,că la noi nu se întâmplă nimic” te duce la situații neplăcute, care sunt tot mai des întâlnite.

Oricare agent economic ce desfășoară activități Non-Stop, trebuie să asigure siguranța clientului său. Orice activitate de noapte atrage riscul incidentelor neplăcute.

https://www.facebook.com/Assault-Protect-222872458182267/ . Firma care respectă siguranța!

Revenim cu detalii!

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

https://www.youtube.com/watch?v=DzYYH2GTjY0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *