Ziarul care ține cu românul

Bd. Dumbrăvii din Mun. Sibiu dormitor pentru doi tineri

După concertul Rock din seara de 27 iulie din Piața Mare din Municipiul Sibiu, doi tineri aparent în stare de ebrietate avansată, au confundat Bd. Dumbrăvii cu o zonă verde de pe marginea unui râu de munte. Cu două beri lângă ei, unul dintre ei s-a pus să tragă un pui de somn nestingherit, fără a ține cont că strică imaginea unui oras European.

Tinerii români ,,împrumută” tot ce este mai rău din țările ,,civilizate”

Consumul de substanțe interzise a acrescut alarmant pe teritoriul României, iar în primă fază ar trebuii început cu consumatorii, degeaba se așteaptă ,,peștele mare”, consumatorul trebuie să fie determinat să nu mai consume.

Cum faci românul să se abțină de la ceva, prin frică.

Cu câteva dosare penae pentru consum, opinia publică să fie bine informată cu privire la aceste acțiuni. Arătat omului de rând cum se distruge o viață cu un dosar penal în spate, iar așa sperăm că se va diminua consumul de substanțe interzise cu cel puțin 15%.

Consumul de droguri este interzis prin lege în România!

Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri

https://lege5.ro/Gratuit/gm4tcnrzg4/legea-nr-143-2000-privind-prevenirea-si-combaterea-traficului-si-consumului-ilicit-de-droguri

Decât să fii consumator, mai bine ieși cu prietenii în parc, trăiește sănătos fă un sport https://www.facebook.com/Cuibul-Lupilor-Kudokai-257231884453290/ și cel mai important, alege să fi lucid. Nu trebuie să fii consumator pentru a fi fericit, trebuie doar să tratezi lucrurile așa cum sunt.

Tineretul zilelor noastre înțeleg că în societatea românească ei plătesc contribuțiile la stat pensionarilor, ei suțin societate, iar fără ei Pământul s-ar opri.

Copiii trebuie să introducă în vocabular urmatoarele cuvinte:

Sărut mâna, vă rog frumos, se poate, îmi permiteți, la revedere, mulțumesc,

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito, ergo sum!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *