Ziarul care ține cu românul

Beat fără permis a rupt doi stâlpi în ,,buricul” Sibiului

În seara zilei de 30 octombrie 2019, în jurul orei 19.00, un cetățean român domiciliat în minunata Franța, în vârstă de 24 de ani, potrivit martorilor din jud. Mureș, a intrat cu autoturismul marca Audi înmatriculat în București, în parcarea mare din centrul Mun. Sibiu ( Cazarma 90 ), unde a reușit performanța să rupă efectiv doi stâlpi de curent și avariind un autoturism marca Dacia Duster parcat regulamentar.

Potrivit surselor Ziua Online, șoferul a trecut în partea dreaptă a autoturismului pretinzând că nu el a fost la volan. ,,Noi nu suntem ca ceilalți, noi suntem civilizați” spunea unul dintre prietenii ,,eroului” nostru.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de la Poliția Loaclă Sibiu și un echipaj de la biroul rutier din cadrul IPJ Sibiu.

Polițiștii din cadrul biroului rutier nu s-au lăsat păcăliți, testând ,,eroul” acestui eveniment cu aparatul etilotest, valoarea indicată de aparat fiind 0,83 mg/l în aerul pur expirat. Dar nu se termină spectacolul aici, eroul nu deține permis de conducere, demonstrând cu ,,vitejie” că un inconștient de genul te poate băga în pământ.

,,Eroul” a fost transportat la UPU Sibiu pentru recoltarea analizelor de sânge, urmând ulterior să se ia măsurile legale ce se impun.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *