Ziarul care ține cu românul

Bețivi depistați de polițiști la volan

Sibiu

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 03,00, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Șelimbăr, a fost depistat conducând cu o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tălmăcel

În seara aceleiași zile, în jurul orei 19,00, pe strada Principală din Tălmăcel, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 46 de ani. În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Agnita

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 01,30, în orașul Agnita, pe strada 1 Decembrie, a fost identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 45 de ani a cărui concentrație de alcool în aerul expirat înregistrată de aparatul etilotest a fost de 0,55 mg/l.

Brădeni

În dimineața zilei de 9 iunie a.c., în jurul orei 10,30, pe DJ 106, în zona localității Brădeni, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Agnita, în timp ce conducea având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *