Ziarul care ține cu românul

,,Biserica” din Montreal gazda homosexualilor

Orgasm homosexual sărbătorit în „biserica” din Montreal

Potrivit  https://ortodoxinfo.ro Cântecul „Aleluia” de Leonard Cohen și reeditat de Jeff Buckley, a fost adaptat pentru dans de Matthew Richardson. Acest dans – realizat de doi homosexuali folosind versiunea lui Buckley – a fost filmat în catedrala Sfântul Apostol Petru din Montreal, pe data 1 mai 2019.
Acum, versiunea lui Buckley are atenția în întregime îndreptată spre sex. Buckley se referă la interpretarea sa senzuală ca un omagiu la „Aleluia orgasmului.”

,,Biserica” din Montreal

El a explicat într-un interviu pentru revista olandeză OOR1: „Oricine ascultă atent Aleluia va descoperi că este vorba de un cântec despre sex, despre iubire, despre viață pe pământ. „Aleluia” nu este un omagiu adus unei persoane venerate, idol sau dumnezeu, ci este aleluia orgasmului. Este o odă a vieții și a iubirii. „Buckley a recunoscut de asemenea că are îndoieli cu privire la versiunea sa senzuală, și speră că Cohen nu va ajunge să audă versiunea sa. (Verificați aici) -link
Concluzia este simplă: sub pretextul de a interpreta un dans pentru a lăuda pe Domnul, ceea ce s-a întâmplat într-adevăr a fost un act de cult față de orgasmul homosexual.
Biserica conciliară2,  nu devine (astfel) o Biserică Satanică?

1 – OOR este cea mai veche revistă de muzică publicată pânâ în prezent în Olanda. Oor este cuvântul olandez pentru ureche. Până în 1984 a fost publicată ca Muziekkrant OOR. https://en.wikipedia.org/wiki/OOR

2 – Conciliarismul a fost o mișcare de reformă în Biserica Catolică din secolul al XIV-lea, al XV-lea și al XVI-lea, care a susținut că autoritatea supremă în Biserică a fost înlocuită cu un consiliu ecumenic, în afară de, sau chiar împotriva papei.  https://en.wikipedia.org/wiki/Conciliarism.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro

Sursa foto/video https://ortodoxinfo.ro

Aceasta este direcția în care ne îndreptăm!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito, ergo sum!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *