Ziarul care ține cu românul

Bișnița din anii comunismului, reinterpretată în anul 2019 la Sibiu

La lăsarea serii, pe un scaun de plastic în fața unui fast food de pe Calea Dumbrăvii din Municipiul Sibiu, un distins domn așteaptă pe un scaun de plastic ,,victima”. În aceea zonă se află mai multe Schimburi Valutare, dintre care unul este Non-Stop.

Modul de operare

Clientul vine să schimbe banii, acesta este abordat zgomotos de acest domn spunându-i că la el este cel mai bun curs valutar. Clientul se bucură de un câștig nesemnificativ și schimbă banii la acest domn, fără a mai intra la Schimbul Valutar. Clienții nu știu la ce riscuri se supun, bani falși, înseriați etc.

Recomandarea Zilei Online!

Ziua Online recomandă cetăţenilor sibieni  să nu accepte astfel de propuneri, mai ales că sunt ilegale. Recomandăm, în scopul prevenirii victimizării cetățenilor, că astfel de tranzacţii să se efectueze doar la bănci și casele de schimb valutare. Nu vindeți și nici nu cumpărați valută de la persoane neautorizate. Prin țară s-au semnalat multe înșelăciuni, iar acest gen de infractori acționează la câțiva metri de un birou de schimb valutar și ar fi păcat ca sibienii să cadă victime doar pentru un potenţial câștig nesemnificativ.

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *