Ziarul care ține cu românul

,,Bodega” din V. Aron – calvar pentru locuitorii din zonă

Potrivit locuitorilor din zona V. Aron din Mun Sibiu, la lăsarea serii calvarul locuitorilor din zonă se deslănțuie. Oameni sub influența alcoolului și nu numai din spusele surselor, fac scandal, se bat, urlă fără a ține cont de cei din jur.

Luni seara în jurul orei 20.00 potrivit unor locuitori din zonă mai mulți tineri au început un adevărat circ în fața acelei ,,bodegi”.

Două persoane în stare avansată de ebrietate sau nu numai, recalcitanți fiind, au plecat într-un final ieșind pe str. Semaforului din Mun. Sibiu unde au căzut pe trecerea de pietoni.

Un apel la 112 a făcut ca la fața locului să se deplaseze polițiștii din cadrul Secției 1 Urbană Sibiu și un echipaj din cadrul SAJ Sibiu.

La fața loculu SAJ Sibiu a trimis o ambulanță de urgență pe str. Semaforului colț cu str. Șurianu pentru două persoane.  Solicitarea a venit pentru două persoane aflate în stare de ebrietate sau posibil consum de substanțe interzise.
Un bărbat de 35 ani a fost transportat la UPU iar celălat a fost dus la secția 1 de Poliție, care ulterior a cerut Ambulanță pentru a transporta și a doua persoană la UPU.
Bărbații nu prezentau urme de violență. A relatat în exclusivitate reprezentantul SAJ Sibiu.

Transportat unde îi era locul

Ambii au fost identificati de politiști, unul dintre ei a fost cooperant  furnizând datele de identitate. Fiind incoerent a fost solicitat SAJ find dus la spital.

Al doilea ,,haiduc”, reclacitrant, incoerent și el, a fost dus la sediu și după identificare transportat la Psihiatrie unde a fost internat impotriva vointei lui ne-a relatat în exclusivitate reprezentantul IPJ Sibiu.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Foto arhivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *