Ziarul care ține cu românul

Brazi tăiați ilegal, descoperiți într-un depozit la Orlat

Infracțiuni de sezon / Pomi de Crăciun expediați fără documente specifice de transport

La data de 17.12.2020, în cadrul acțiunilor specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Ordine Publică pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic și pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și pomi de Crăciun, a fost efectuat un control la depozitul de material lemnos al unui agent economic din Orlat.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat că societatea a înregistrat în registrul de intrare/ieșire material lemnos, mai exact 490 buc. pomi de Crăciun, dintre care au fost livrate cu documente specifice 272 buc. pomi de Crăciun.

Ca urmare a inventarierii pomilor de Crăciun existenți la data de 17.12.2020 în incinta depozitului societății, s-a constatat prezența unui număr de 110 buc. pomi de Crăciun, rezultând o diferență de 108 buc. care au fost expediați fără documente specifice de transport.

În aceste condiții, în conformitate cu art. art.19 alin.1 lit. b din Legea 171/2010, s-a procedat la confiscarea valorică celor 108 buc. pomi de Crăciun și aplicarea unei sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *