Ziarul care ține cu românul

,,Bunică” de apoximativ 60 de ani cu iz de ,,interlop” într-un restaurant din Mun. Sibiu

În data de 28 iulie în jurul orei 22.30 potrivit martorilor, o ,,bunică” de  aproximativ de 60 de ani din Sibiu, în timp ce se afla la o terasă în incinta unui restaurant respectabil din Municipiul Sibiu, a început un scandal monstru cu privire la nota de plată.

Aceasta fiind într-o stare avansată de ebrietate a început să se comporte ca un ,,bagabont”, începând să amenințe și să se comporte urât cu angajații localului.

Aceasta văzând că nu poate ,,dobândii” singură conflictul, a sunat la numărul de urgență 112 pentru a-i veni ,,întăriri”. La scurt timp un echipaj de poliție s-a prezentat la fața locului. Constatându-se că doamna era într-o stare avansată de ebrietate, iar cele semnalate de ea nu se confirmă, a început dezlănțuirea ,,bunicii”.

În plus, ,,bunica” a avut un comportament recalcitrant față de polițiști, cărora le-a adresat injurii, deranjând clienții localului.
Persoana în cauză a fost amendată cu 1.500 de lei pentru apelarea falsă a numărului de urgență 112, pentru tulburarea ordinii si liniștii publice, precum și pentru comportamentul avut față de polițiști.

Noi știm că bunicii iși cresc nepoțeii liniștiți, nu frecventează localurile luându-se chiar și la bătaie dacă este cazul.

Doamna din știre este noul model de bunică.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE! 

Cogito, ergo sum!

Foto: Cititor Ziua Online

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *