Ziarul care ține cu românul

Bunuri în valoare de peste 118.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu

Bunuri în valoare de peste 118.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu

 

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit mai multe articole de vestimentație, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 07.11.2020, în jurul orei 07.00, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, asupra unui microbuz condus de către un cetățean din Bulgaria, în vârstă de 33 ani.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă, un număr de 14 cutii de carton care conțineau  435 articole de vestimentație, inscripţionate cu numele și însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 118.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *