Ziarul care ține cu românul

Cal decedat într-un grav accident rutier – 3 persoane inconștiente

La data 13 iulie a.c. un grav accident a avut loc pe DN 14, între Hoghilag si Valchid. O căruță care circula nesemnalizată a fost lovita din spate, din plin, de un turism condus regulamentar de către un tânăr de 27 de ani din Harghita. Din fericire acesta era singur în mașină. Nu același lucru putem spune de căruțașul inconștient.  În căruță erau doi adulți și trei minori, dintre care un adult și doi minori au fost găsiți inconnștienți.

La fața locului ISU Sibiu a intervenit de urgență cu trei echipaje Smurd pentru acordarea aistenței medicale persoanelor accidentate.

Echipajele de prim ajutor au evaluat victimele și au acordat ingrijiri medicale urmând apoi transportul la spital astfel:

Doi copii,  un adult au fost găsiți inconștienți la fața locului, iar unul dintre cei doi cai decedase. Din cauza gravității accidentului, s-a mai solicitat în sprijin  2 ambulanțe SAJ și 2 ambulanțe Smurd Sighișoara. S-a acordat îngrijiri medicale victimelor, intervenția fiind în dinamică.

Victimile trasportate la Spitalul de Urgență Mureș:

1 ambulanță SAJ a transportat un copil 5 ani comă profundă, un copil de cca 2 ani cu traumatism cranio-celebral, conștient transportat de un echipaj de terapie intensivă Smurd Sighișoara împreună cu un adult cu escoriații și un copil de cca 7 ani transportat de un echipaj de prim ajutor medical Smurd Sighisoara cu fractura tibie.

Copilul transportat la Mediaș:

La CPU Mediaș a fost transportat de o ambulanta SAJ, un copil de cca 5 ani cu escoriații.

Victimile transportate la UPU Sibiu:

La UPU Sibiu au fost transportate 2 persoane, o femeie de cca 33 ani cu otoragie în stare de inconștiență cu o autospecială de prim ajutor medical Smurd Sibiu și un copil cca 7 ani cu fractura membru superior și dureri lombare transportată cu un echipaj de prim ajutor medical Smurd Mediaș.

Traficul a fost blocat.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER.

Purtător de cuvânt al ISU Sibiu Alina VOINA.

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *