Ziarul care ține cu românul

Campanie de protecție la Sfinxul din Bucegi

Duminica, 20 octombrie, in cadul campaniei civice „Bun-Simt Turistic”, Sfinxul din Bucegi a fost inconjurat de un gard de protectie impotriva actiunilor iresponsabile ale turistilor care aleg sa se se catare pe acest obiectiv natural, dar si pentru a  preintampina eventualele accidente care ar putea sa apara in urma escaladarii Sfinxului.

In semn de respect pentru acest simbol al Romaniei: Sfinxul din Bucegi, la acest eveniment au luat  parte si membrii trupei Zdob si Zdub care s-au alaturat si sustin indeaproape campania civica Bun-Simt Turistic. Membrii trupei au transmis un apel la bun-simt si i-au incantat pe cei prezenti cu un miniconcert chiar la baza Sfinxului.

Va reamintim ca Bun-Simt Turistic este o campanie-apel la bun-simt si comportament responsabil fata de natura care isi propune o alianta de bun-simt intre societatea civila, institutiile Statului, persoane publice, artisti si vedete din Romania  care militeaza impreuna pentru o natura curata prin mesaje educative lansate prin intermediul media precum si printr-o serie de actiuni concrete care au ca scop constientizarea populatiei de a avea un comportament adecvat fata de comorile naturale ale tarii noastre.

Actiunea de duminica, 20 octombrie,  face  parte dintr-o serie de evenimente si actiuni  viitoare care au ca scop transmiterea catre public a unui apel coerent la bun-simt si comportament responsabil in natura. In acest moment, suntem in etapa in care lucram la identificarea problemelor din teren pentru a putea elabora un plan de actiune unitar pentru toate parcurile naturale si orasele turistice din Romania.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *