Ziarul care ține cu românul

Captură a jandarmilor din Argeș de lemn furat din pădure

Lemn confiscat, șofer amendat

 

În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Postului Montat Arefu, care se aflau în misiune pe raza localității Nucșoara, au depistat pe un drum forestier din localitate un autovehicul de culoare albă condus de un bărbat, care la vederea echipajului de jandarmerie, a părăsit mașina și a fugit în pădure, în scurt timp fiind prins de jandarmi.

Oamenii legii au procedat la legitimarea bărbatului, iar la controlul autovehiculului au descoperit în partea din spate aproximativ 2 metri cubi de material lemnos. Întrebat despre proveniența lemnului, bărbatul în vârstă de 26 de ani a declarat că l-a luat din pădure și că nu are documente de proveniență.

Șoferul dubiței a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar cantitatea de aproximativ 2 metri cubi de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată reprezentanților Ocolului Silvic Domnești, care la rândul lor l-au lăsat în custodia Școlii Gimnaziale din satul Slatina, comuna Nucșoara pentru a fi folosită la încălzirea spațiilor.

Compartimentul informare, relaţii  publice şi cu publicul

 

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *