Ziarul care ține cu românul

Caravana “Fii pregătit!” ajunge la Vâlcea

Având în vedere o afluență mai mare de public, amplasarea caravanei „Fii pregătit” a fost relocată în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, la intrarea în parcul Mircea cel Bătrân, prezentările fiind făcute marți, 22 octombrie. De asemenea, miercuri, 23 octombrie, caravana se va deplasa și în municipiul Drăgășani, lângă parcul din fața primăriei localității.

Astfel timp de două zile, în intervalul orar 10:00 – 18:00, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Județului Vâlcea va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Aceasta este al patrulea an când Caravana “Fii pregătit!” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației. La sfârșitul săptămânii următoare(26.10 și 27.10.2019), Caravana va ajunge în 2 localități din județul Dâmbovița .

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/, unde se găsește calendarul deplasărilor până în luna decembrie.

Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi care a fost susţinut financiar de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *