Ziarul care ține cu românul

Ce nu au făcut românii până acuma a reușit un croat – ,,Daniela Crudu altoită”

Pe surse, după ce vedeta a petrecut până dimineața împreună cu iubitul ei croat într-un restaurant din Herăstrău, spre final, iubitul croat a luat vedeta la bătaie.

Vedeta a reușit să sune de la numărul de urgență 112, reclamând că este agresată de propriui iubit. Vedeta a ajuns la Spitalul Universitar cu traumatism cranio – facial (nasul spart) şi entorsă la gleznă.

Nu a vrut să depună plângere împotriva bărbatului, însă, la sesizarea spitalului, a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ce spune Poliţia

La data de 9 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112  de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei.

Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment.

Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Sursa foto Capital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *