Ziarul care ține cu românul

Cercetați pentru cultivare și consum de droguri

CERCETAȚI PENTRU CULTIVARE ȘI CONSUM DE DROGURI

 

Astăzi, 11 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu un procuror din cadrul  D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au efectuat 3 percheziții domiciliare în județul Vrancea, pentru combaterea cultivării și consumului ilicit de droguri.

Polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a  Criminalității Organizate Galați – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea au efectuat trei percheziții domiciliare în județul Vrancea, activitățile fiind desfășurate în cadrul a două dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de cultivare și consum ilicit de droguri de risc

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit o cultură indoor de cannabis (9 plante aflate în diferite stadii de dezvoltare) și au indisponibilizat 300 de grame de masă vegetală de cannabis, 2.050 de lei, 280 de euro, două telefoane mobile, înscrisuri și mai multe semințe de cannabis.

De asemenea, a fost descoperit un cort folosit pentru cultivarea plantelor de cannabis, dotat cu lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune și fertilizatori. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a reieșit că un bărbat din comuna Mera și unul din localitatea Suraia ar fi comandat, de pe mai multe site-uri de profil, semințe de cannabis, pe care le-ar fi cultivat la domiciliul lor.

Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri.

Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivare și consum ilicit de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *