Ziarul care ține cu românul

Cercetați pentru efectuarea de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive

CERCETAȚI PENTRU EFECTUAREA DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

 

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Iași, au efectuat două percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Un bărbat a fost arestat preventiv, iar altul a fost plasat sub control judiciar.

 

La data de 18 mai 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi și  procurorii DI.I.C.O.T. – S.T. Iași au efectuat două percheziții, în județul Iași, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

 

Anterior perchezițiilor, polițiștii au depistat în flagrant delict un bărbat care ar fi ridicat de la un curier un colet ce ar fi conținut substanțe cu efect psihoactiv.

 

În urma acțiunii, au fost ridicate 25 de grame de substanță pură psihoactivă, care ar fi fost necesară preparării unei cantități de aproximativ 500 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 451,34 de grame de substanță vegetală și bunuri care ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

 

De asemenea, doi bărbați au fost conduși la audieri și față de unul dintre aceștia procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior Tribunalul Iași dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, iar față de cel de-al doilea a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *