Ziarul care ține cu românul

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier – sădean fără permis prins beat cu scuterul

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

În perioada 7 – 9 septembrie, în cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au constatat 14 infracțiuni la regimul circulației, astfel:

  • 9 persoane au fost depistate în trafic conducând autovehicule în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive;
  • 3 dosare penale au fost întocmite pentru conducerea unui autoturism fără a deține acest drept;
  • 2 persoane sunt cercetate penal după ce au condus pe drumurile publice autovehicule neînmatriculate.

Exemple:

  • La data de 7 septembrie, în jurul orei 1145, pe bvd. V. Milea din municipiul Sibiu s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, șoferul responsabil (un sibian în vârstă de 26 de ani) fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.
  • La data de 8 septembrie, polițiștii rutieri au urmărit în trafic, pe raza localității Alămor, un ATV al cărui conducător auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar. În ciuda numeroaselor somații efectuate cu ajutorul megafonului amplasat pe autospeciala de politie de a opri vehiculul, cei doi ocupanți au ignorat avertizările. S-a reușit oprirea lor pe raza localității Alămor, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că șoferul (un localnic în vârstă de 48 de ani) se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării alcooltest indicând valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sădean prins beat fără permis

La data de 6 septembrie, polițiștii din Cisnădie au depistat în trafic pe raza localității Sadu, un tânăr de 30 de ani, localnic, care conducea un moped fără a deține permis de conducere și în stare de ebrietate – 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *